ADE AMW DJ MARATHON 2022

ADE AMW DJ MARATHON 2022
19 – 23 OCT | 24/5 LIVESTREAM EVENT
NDSM BUNKER | AMSTERDAM

AMW is verheugd aan te kondigen dat ze terug zijn met hun beruchte 24/5 DJ-marathon wat een jaarlijkse traditie is geworden. Het was een race tegen de klok, maar AMW heeft het gehaald! De renovatie van de studio heeft nog de finishing touch maar zal dit weekend klaar zijn. Dus is het tijd om ADE bij de horens te pakken en je klaar te maken voor vijf dagen non-stop chaos! AMW heet je welkom in hun huis op woensdag 19 oktober waar om 12.00 uur de aftrap zal zijn.


100+ DJ’s van over de hele wereld, van legendes, pioniers en talent zullen deelnemen aan dit live evenement vanuit AMW HQ oftewel de NDSM bunker. Van House tot Techno en alles daartussenin! De studio is geopend op woensdag 19 oktober van 12.00 uur tot zondag 23 oktober om middernacht.


Ook de presentatoren van Radio Tegendraads zullen tijdens deze marathon hun opwachting maken. Do Sol speelt woensdag op donderdagavond om 1.00 uur en diezelfde avond speelt Jimmy More om 2.00 uur. Stereo Noise begint donderdag om 12.00 uur met zijn set bij AMW.


AMW zendt uit via verschillende platforms zoals Dance Television (voorheen Dancetrippin) waardoor ze via KPN en Ziggo weer op de Nationale TV te zien zullen zijn.

AMWFM #AmsterdamsmostWanted #AmsterdamDanceEvent #ADE #NDSM #Bunker #DJMarathon #Techno #metaverse #undergroundtechno #djmarathon #electronicmusic #baxmusinl

WEBSITE
www.amsterdamsmostwanted.nl 
MIXCLOUD
https://www.mixcloud.com/live/AmsterdamsMostWantedFM
TUNE IN APP
http://tun.in/seZBJ
YOUTUBE
https://www.youtube.com/channel/UCACEnjFNrVldDtyBDwXEVfg

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *