THANK YOU RAVERS!!

Wauw wat een ultieme rave is de afgelopen editie van Ondergronds Verzetje in samenwerking met Best Oldskool Events geworden Het was keihard werken, glibberen en glijden even vallen en weer op staan nadat we van locatie moesten wisselen, maar het was het allemaal meer dan waard. Wat is het een memorabel feest geworden op een ongekende underground locatie. Deze nacht zal bij velen nog heel lang in het geheugen blijven en dat maakt ons enorm trots.

Dit alles was niet zonder jullie het fantastische publiek gelukt en we zijn iedereen dan ook enorm dankbaar voor jullie aanwezigheid, gezelligheid en positive vibes! We zijn iedereen die heeft meegeholpen om dit ongekende resultaat neer te zetten enorm dankbaar. We willen Tommy, Joanne, Christa, Ray, Huffel, Johan, Chantal, Irma, Kino, Stephan, Inge, Donna en natuurlijk de dj’s in het bijzonder bedanken voor hun geweldige inzet.

Helaas liep niet alles op rolletjes. Zo paste het toilet niet in onze bus onze excuses voor dit ongemak en we balen enorm van het vandalisme wat heeft plaatsgevonden op de parkeerplaats aan de voertuigen van een aantal bezoekers.

Tijdens het komende Amsterdam Dance Event staat het volgende evenement van Ondergronds Verzetje alweer op het programma. Op Zaterdag 22 Oktober zullen we de wekelijkse uitzending van Radio Tegendraads tijdens een acht uur durende show verzorgen vanuit de shop van Mr Mokum op de Haarlemmerstraat. De komende week zullen we meer informatie bekend maken omtrent deze instore session.

Hou onze kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Website OGV

https://ondergrondsverzetje.nl

Mailing List OGV

http://eepurl.com/h7s5rr

Facebook Pagina OGV

https://www.facebook.com/OndergrondsVerzetje

Facebook Groep Radio Tegendraads

https://www.facebook.com/groups/219987323253021

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *