RADIO TEGENDRAADS | AFLEVERING 63 | NEW SCHOOL & OLD VIBES | GINO LIGHTNER

Radio Tegendraads | Aflevering 63 | New School & Old Vibes | Gino Lightner


09.06.2022 | 22:00 – 00:00 CET.

Op Donderdag 9 Juni presenteerde wij van Ondergronds Verzetje met trots een van onze helden ‘Gino Lightner’ van harte welkom. Hij was terug van weggeweest rechtstreeks uit zijn thuisland de Verenigde Staten. Gino is terug om de zomer in Nederland te vieren en wij zijn hem super dankbaar dat hij tijdens dit verblijf een set wilde komen draaien op Radio Tegendraads en het resultaat is om van te smullen 


Gino heeft het mixen van platen zo ongeveer uitgevonden en maakt van zijn sets altijd een geweldig avontuur waarbij hij zich zelden aan een stijl vast houd! Hij bediend op gevoel zijn publiek met geweldige platen en de juiste sound op het juiste moment waarbij hij blijft vernieuwen. 


Dj Gino is een van de oorspronkelijke pioniers van de Nederlandse house scene en actief sinds de start in 1988. In nauwe samenwerking met Abraxas & Flamman organiseerde hij de eerste exclusieve house feesten, ‘Subtopia’ & ‘Black Love Cabare’. Ze werden hiermee al snel de helden van de underground / after hour-scène. Uiteindelijk werd Gino een van de eerste Dj’s op het festivalcircuit in Nederland en de resident Dj van vele organisatoren zoals Multigroove, Dancevalley, Mysteryland (1e & 2e editie), Hellraiser (1e & 2e editie), Pacha Amsterdam, Trance Buddha en Planet E Bazel. In de periode voor de lock down was Gino aan het werk met new & vintage organisatoren als ‘Boy Scouts’, Wooferland’, Promiseland’, Hupples, ‘The Bus’, Techno Teusday, Manifestival en Landjuweel in Ruigoord. Tevens organiseerde hij een geweldige techno avond op Ruigoord onder de naam ‘Sassafras’ ook wel de gezelligste nacht in de kerk genoemd.


Gino werkt nauw samen met verschillende producers waaronder Frau Hoffman, Martin Brooks, Dj Diablo’s DeFuse Records & Cosmic Disco Records, James Haidak, Zware Kost en Foremost Poets a.k.a. Dj Johnny Dangerous, een van de meest innovatieve underground producers van Philly (Philadelphia VS). Ook werkt hij samen met promotors zoals Funk Box & Soulgasm in NYC.


Ben jij ook een held en iets wat tegendraads en wil je jezelf aansluiten tegen de vertrutting en betutteling in de house scene of heb je al vaker feestelijk met ons gestreden luister dan elke Donderdag tussen 22.00 en 00.00 naar Radio Tegendraads via www.amsterdamsmostwanted.nl


LUISTER MEE VIA


WEBSITE

www.amsterdamsmostwanted.nl

MIXCLOUD

https://www.mixcloud.com/live/AmsterdamsMostWantedFM

TUNE IN APP

http://tun.in/seZBJ

FACEBOOK

https://www.facebook.com/OndergrondsVerzetje

https://www.facebook.com/FM.AMW

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *